Anne Oja • 14. jaanuar 2011 kell 13:27

Reform pätsas ministrikoha kaotamise mõtte Keskilt

Reformierakonna täna avaldatud regionaalministri koha kaotamise ja ametnike põllumajandusministeeriumiga ühendamise mõtte käis esimesena välja Keskerakond.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikme ja Maarahva Kongressi esimehe Arvo Sarapuu sõnul tõstis keskpartei regionaalministri büroo ja põllumajandusministeeriumi liitmise küsimuse riigikogus üles mullu 11. novembril.

"Regionaalministri büroo pole suutnud oma ülesandeid täita, mistõttu on süvenenud ääremaastumine," põhjendas ta erakonna pressiteate vahendusel. Sarapuu sõnul napib regionaalministril raha ja põllumajandusministril vastutust maaelu arendada ja äärealade tühjenemist takistada.

"Mul on hea meel, et Reformierakond on meid kuulda võtnud ja lisanud oma programmi sama ettepaneku," kommenteeris Sarapuu.

Hetkel kuum