Kaisa Gabral • 30. jaanuar 2011 kell 13:59

Novatours peatas Egiptuse pakettide müügi

Välisministeerium teatas pühapäeva (30.01) lõunal, et ei soovita rahutuste edasise leviku tõttu Egiptusesse reisida. Novatours peatab ajutiselt Egiptuse pakettide müügi,  kuni olukord riigis stabiliseerub.

Olukord Punase mere kuurortides, Hurghada ja Sharm el Sheikhi ümbruskonnas, püsib seni rahulik.

Saame infot olukorrast Egiptuses mitmest kanalist. Hoiame olukorral tervavalt silma peal ja jälgime välisministeeriumi soovitusi, teatas reisikorraldaja oma veebilehe vahendusel.

Väljavõte reisifirma teatest:

Novatoursi reisiesindajad informeerivad kliente pidavalt olukorra muutustest suurlinnades. Rahutuste laienemisel puhkepiirkondadesse, on Novatours valmis kiirelt reageerima ja kliendid ruttu kodumaale tooma.

Eesti saatkond Kairos soovitab turistidel mitte liikuda ja reisida omal käel ning mitte soovitatavast trajektoorist kõrvale kalduda. Rahutusterohkeimad piirkonnad on suurlinnad Kairo, Suez ja Alexandria, Aswan ja Luxor. Mitmel pool linnades on toimunud ka rüüstamisi.

 

Hetkel kuum