Lemmi Kann • 26. veebruar 2011 kell 6:51

Kuidas näevad erakonnad maksupoliitika tulevikku?

Valimiste eel otsustas maksumaksjate liit küsida Riigikokku pürgivatelt erakondadelt nende seisukohti maksupoliitikast. Loe, kas ja mida poliitikud maksupoliitikas muudaksid.

Et kõik oleks aus ja erapooletu, avaldas EML vastused ilma kärbete, täienduste ja kommentaarideta. Küsimused saadeti kuuele praegu Riigikogus esindatud erakonnale. Vastused saadi viielt erakonnalt ning need on järjestatud vastavalt vastuste laekumise ajale.

Küsimused koostas EML juhatuse liige Lasse Lehis.Vastuste koostajad on:

* Erakond Eestimaa Rohelised (EER): Riigikogu EER fraktsiooni esimees Valdur Lahtvee;   `* Erakond Isamaa ja Res Publica Liit (IRL): Riigikogu rahanduskomisjoni liige Margus Tsahkna;   * Eestimaa Rahvaliit (ERL): Rahvaliidu majandustoimkonna esimees Rene Naptal, erakonna liikmed Oliver Vilba ja Jaanus Männik;   * Eesti Reformierakond (RE): Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Taavi Rõivas;   * Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE): Riigikogu rahanduskomisjoni liige Eiki Nestor.

Nende vastuseid saad lugeda Raamatupidajast ehk SIIT.

Hetkel kuum