Roubini: nafta hind võib tõusta 140-150 dollarini

Raivo Sormunen 03. märts 2011, 12:17

Majandusprofessor Nouriel Roubini arvab, et kasvavad rahutused Lähis-Idas võivad tõsta naftabarreli hinna 140-150 dollarini barrelist ning see võib põhjustada osades Euroopa piirkondades teistkordse majandussurutise. 

„Juhul kui hädad levivad riikidesse nagu Bahrain ja Saudi Araabia võib nafta hind tõusta 140-150 dollarist ning see võib vallandada teistkordse majandussurutise Euroopa äärealadel ja Suurbritannias. Tõusvate toorainehindade ja eelarvedefitsiidist tingitud raha juurdetrükkimise tõttu peaksime tundma muret inflatsiooni pärast,“ vahendab uudisteagentuur Bloomberg eile Pariisis esinenud majandusprofessori sõnu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. March 2011, 10:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing