Anu Jõgi • 5. märts 2011 kell 21:16

Ivo Rull: kõige efektsema repliigi lausus Sven Mikser

Parteide esinumbrite debatil kasutasid kõige paremini retoorilisi võtteid Andrus Ansip ja Edgar Savisaar, eeskätt teineteisele vastandumisel, kommenteeris suhtekorraldaja Ivo Rull poliitikute debatti, kirjutab Delfi.

Kõige efektsema repliigi lausus Rulli sõnul Sven Mikser, kui Savisaar talle isalikult nõu andis astmelise tulumaksu nõudest mitte mingil juhul loobuda. "Muidu ei saa ei sinu ega minu valijad sinust enam aru," lisas Savisaar.

“Sinu valijad ei saa minust niikuinii aru!” ei jäänud Mikser võlgu.

Kõige tugevamaid argumente esitas Rulli hinnangul Mart Laar, eeskätt IRLi põhiteemal ehk tasuta kõrghariduse küsimuses. Samuti tõi Laar jõuliselt sisse küsimuse, millest erakonnad kindlasti ei ole valmis loobuma.

Hetkel kuum