Lloydsi kahjum 3,5 miljardit naela

Fredy-Edwin Esse, California 05. mai 2011, 09:53

Suurbritannia suurim kodulaenude andja Lloyds Banking Group kannatas esimeses kvartalis 3,47 miljardi naelast maksueelset kahjumit, mille tingis laenukahjudeks eraldatud 3,2 miljardit naela.

Aasta tagasi samal perioodil teenis Suurbritannia pank maksueelse kasumi 721 miljonit naela, vahendab Bloomberg. Antud juhul on tegu esimese majandustulemuste aruandega uue tegevjuhi Antonio Horta-Osorio, kes asus ametisse märtsis.

Lloydsi sõnul kasvasid mahakantavate laenude mahud 2,4 miljardilt naelalt 2,61 miljardini, mida on 500 miljonit naela rohkem, kui pank ise prognoosis. Pank eraldas spetsiaalselt Iirimaa kahjude katteks 1,14 miljardit naela.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2011, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing