Lloyds koondab 15 000 töötajat

Rainer Saad 30. juuni 2011, 11:46

Lloyds Banking Group PLC koondab 15 000 inimest ning plaanib oma tegevuse orienteeruda nelja tähtsaima üksuse ümber. Kolmeaastase kulude kokkuhoidmise plaaniga loodetakse kärpida 1,5 miljardit naelsterlingit, kirjutab WSJ.com.

Koondamine tuli soeses ettevõtte ümberkorraldustega, kus investeeriti tööprotseduuride täiustumisse ja tehnoloogiasse. Samuti korraldati ümber keskastme juhtide töö ning tsentraliseeriti klientidele mõeldavaid tugifunktsioone. Lloyds kavatseb investeerida 2 miljardit naelsterlingit 2011-2014 enda allharudesse Lloyds TSB, Halifax, Bank of Scotland ja Scottish Widows.

„Meie eesmärk on saada parimaks pangaks klientidele,” ütles tegevjuht Antonio Horta-Osorio. “Meil on 30 miljonit klienti, ikoonilised brändid ja pühendunud inimesed.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. July 2011, 12:05
Otsi:

Ava täpsem otsing