• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid miinuses

  USA börsid on esimeste tundidega kauplemas miinuses kui investorid jäävad murelikuks globaalse majanduse ning eurotsooni probleemidest.

  Dow: 11098   -56   -0,50%
  Nasdaq: 2463   -18   -0,72%
  S&P 500: 1151   -10   -0,84%
  GlobalDow: 1739   -32   -1,80%
  Dow Jones Industrial Average suurimad langejad olid American Express: 45,58 (-2,44%) ja JPMorgan: 30,72 (-2,13%). Kõik 10 S&P500 sektorit on kauplemas all, enim on kukkunud finants ja tarbeained. CBOE volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid kerkis üle 41.
  Globaalsetele majandusmuredele lisas täna tooni Hiina tootmissektor, mis kahanes septembris 3 kuud järjest, viidates sellele, et maailma suuruselt 2. majandus ei ole immuunne üleilmse majanduse vastutuulele.
  Ameerika tarbijakindlus näitas väikest taastumist kui The Thomson Reuters/University of Michigani indeks tõusis 59,4-ni, võrreldes 57,8 see kuu varem. Indeksi väärtus augustis oli 55,7.
  Isiklik sissetulek vähenes esimest korda peale 2009. aasta oktoobrit, kukkudes 0,1% möödunud kuu. Väljaminekud suurenesid 0,2%. Majandusteadlasid olid oodanud sissetulekute suurenemist 0,1% võrra ja väljaminekute suurenemist 0,2%.
  Äriaktiivsus USA Kesk-ja Põhjaosariikides kasvas rohkem kui oodatud see kuu. The Institute for Supply Management-Chicago äribaromeeter hüppas 60,4-ni septembris. Majandusteadlased olid oodanud antud numbriks 55,5.
  Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu on tõusnud 0,8% ning kaupleb praegu väärtuse 78,63 juures.
  Maavarad on kukkunud sünkroonis USA börsidega. Kuld: 1612 (-0,29%) unts, hõbe: 29,905 (-2,02%); U.S sweet toornafta: 80,40 (-2,12%) barrel, Londoni brent: 103,03 (-0,88%) barrel. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.