Indrek Kald • 4. oktoober 2011 kell 5:16

Vaata, kes Äripäeva tellijaist võitis iPadi

Augustis ja septembris toimus Äripäeva sügisene tellimiskampaania, mille peaauhind oli Apple'i tahvelarvuti iPad.

Peaauhinna iPadi võitis ajalehte Võrumaa Teataja väljaandev AS Võru Teataja.

Viis Äripäeva aastatellimust võitsid: Indrek Toomikas, Vjatseslav Vingissaar, Accept OÜ, B.I.A. ja Pirje Petter. Neile pikeneb Äripäeva tellimus automaatselt aasta võrra.

Ajakirja Ilmeline Teadus/Tarkade klubi 50 kuue kuu tellimust võitsid järgmised Äripäeva tellijad: Kaja Aava, Advokaadibüroo In Jure, Külli Aermates, Architrav, Artwabrik, Baltsar Consulting, Bilanss OÜ, Celemar, Coffee Bean, Contrailer OÜ, Domus Kinnisvara Vahendus, Estiko AS, Evi Kalle FIE, Tõnis Grinkin, Riho Haljasmägi, Mati Hein, Jõgeva Linnavalitsus, Kaarma KT AS, Sirje Kaldra, Kamee Ehe OÜ, Kington AS, Tiina Kork, Raivo Küüt, Aune Limak, Siiri Loogus, Katrin Oblikas, Hanno Ohvril, Silver Padrak, Anne Piirsalu, Profile Vehicles Baltic, Prosystem, PÕllumajandusuuringute Keskus, Põltsamaa Autoveod OÜ, Ivar Raig, Jüri Rebane, Enn Saabas, SCF Care Teletec OÜ, Märt Sild, Toomas Simanson, Südalinna Kinnisvarahaldus, Telema AS, Terje Tigane, Ene Toomingas, Vello Vare, Vihula Vallavalitsus, Webgate, Ülemiste Hotell.

Hetkel kuum