Kalev: me ei tõsta jõulumaiuse hindu

Väinu Rozental, Kadri Bank 08. oktoober 2011, 13:02

Kuna oktoobris kehtima hakanud uue suhkrulepingu kohaselt on uus hinnatase Kalevile senisest kuni kaks korda kõrgem, hakkab see paratamatult mõjutama ka meie lõpptoodete hindu, ütles ASi Kalev Chocolate Factory juhatuse esimees Kaido Kaare.

„Hetkel on meil käimas hinnaanalüüs, et selgitada välja suhkruhinna tõusu tegelik mõju meie lõpptoodetele,“ lausus Kaare. „Kindlalt saame hetkel öelda seda, et Kalevi käesoleva aasta jõulutoodete hind suhkru kallinemisega seoses ei muutu.“

Kaare sõnul on lisaks suhkrule ka mitmed teised neile olulised toormed kallinenud. „Näiteks on India pähkli hind kahekordistunud, kuid kõige keerulisem on meile täna siiski ühe peamise toorme - suhkru - hinna tõus,“ lisas ta.

Äripäev küsis ettevõtjatelt päevaküsimusena, kas tõstate toormehinna tõttu sel aastal hindu.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. October 2011, 14:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing