• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kalev: me ei tõsta jõulumaiuse hindu

  Kuna oktoobris kehtima hakanud uue suhkrulepingu kohaselt on uus hinnatase Kalevile senisest kuni kaks korda kõrgem, hakkab see paratamatult mõjutama ka meie lõpptoodete hindu, ütles ASi Kalev Chocolate Factory juhatuse esimees Kaido Kaare.

  „Hetkel on meil käimas hinnaanalüüs, et selgitada välja suhkruhinna tõusu tegelik mõju meie lõpptoodetele,“ lausus Kaare. „Kindlalt saame hetkel öelda seda, et Kalevi käesoleva aasta jõulutoodete hind suhkru kallinemisega seoses ei muutu.“
  Kaare sõnul on lisaks suhkrule ka mitmed teised neile olulised toormed kallinenud. „Näiteks on India pähkli hind kahekordistunud, kuid kõige keerulisem on meile täna siiski ühe peamise toorme - suhkru - hinna tõus,“ lisas ta.
  Äripäev küsis ettevõtjatelt päevaküsimusena, kas tõstate toormehinna tõttu sel aastal hindu.
   
  Autor: Väinu Rozental, Kadri Bank
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.