Alyona Stadnik • 2. november 2011 kell 7:51

VIDEO: teater BLRTs

See, et BLRT's on juba aastaid kestnud konflikt suur- ja väikeaktsionäride vahel oli tunda ka eilsel BLRT erakorralisel aktisionäride koosolekul.

Aktsionäride konflikti lahendamise asemel tegeleti seal aktsionäride küsimustele vastamisega, kuid ka see tundus rohkem kiusamise pärast tehtud. Poolteist tundi näidati tuimalt ja automaatselt esitlust BLRTst. Estiluses leidus vastus vaid  väikeaktsionäride esimesele küsimusele. Kokku ootas vastust aga 68 küsimust ning neile väikeaktsionärid vastust ei saanudki.

Väikeaktsionärid ja nende esindajad üritasid küll esitlust peatada, et viia koosolekut efektiivsemalt läbi, kuid seda koosoleku juht Anton Filjajev neil teha ei lasknud. Filjajev palus neil hoopis soliidsemalt käituda. Nii suur- kui ka väikeaktsionärid olid kangekaelsed ja oma jonni ei jätnud, mis tähendab, et peagi on tulemas järgmine erakorraline aktsionäride koosolek.

Hetkel kuum