• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Järjekordne BLRT koosolek: ärisaladust me ei avalda

  Täna toimus järjekordne BLRT aktsionäride erakorraline üldkoosolek, mis jäi see kord ajakirjanike ja osade aktsionäride jaoks suletuks. Aktsionärid ei saanud endiselt kõikidele küsimustele vastuseid, sest osa neist puudutas ettevõtte ärisaladust.

  Kui eelmine kord said ajakirjanikud osaleda koosolekul, siis täna otsustati jätta ajakirjanikud ukse taha. BLRT kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets selgitas, et plaan on arutada konfidentsiaalset infot, mis puudutab BLRT Grupi tegevust, kirjutab dv.ee.
  Ljubobratets ütles Äripäevale, et koosolek möödus rahulikult. „Kõik need küsimused, mis jäid eelmisest korrast üles ja neile, millele me saime vastata, neile me vastused ka andsime. See osa küsimustest, mille peale me tõepoolest ei vastanud olid meie arvates sellised, mis sisaldasid ärisaladust,“ lausus Ljubobratets. Ta lisas, et küsiti konkreetselt partnerite, tehingute jne kohta. „See info on üksikasjalik ja ettevõtte tegevuse koha pealt ülioluline, sellest sõltub meie edaspidine tegevus, seetõttu pidasime õigeks seda isegi aktsionäridele mitte välja anda,“ täpsustas Ljubobratets.
  BLRT Grupist oli koosolekul kohal omaniku poeg Mark Berman, aktsionär Mihhail Gnidin koos oma advokaadiga Rolan Jankelevitšiga ja Valeri Kovalenko esindaja.   Sellel korral ei sattunud koosolekule TIAN GROUP OÜ esindajaid, kes esindavad omakorda Valeri Karkatševi. Selle ettevõtte advokaadi Aleksander Varese sõnul olid tema, Tian Investi juht Timo Sas ja Leedu Deloitte partner Igor Rodin tulid koosolekule, kuid neid ei lastud sisse.
  „BLRT Grupi aktsionäride koosolekul oli rikutud TIAN GROUPI aktsionäride õiguseid, kuna esindajaid ei lastud koosolekule, kuigi jõudsin kohale enne koosoleku registreerimist,“ lausus Vares. Vares lisas, et huvitav on see, et Mark Berman jäi koosolekule hiljaks ning sai registreerida ruumis, kus toimus koosolek. „Samal ajal TIAN GROUPI esindajad seisid värava taga, kuna meid ei lastud sisse. Taolist mittevõrdset suhtumist ettevõtte poolt aktsionäride vastu on olnud ka varasematel kohtumistel,“ selgitas Vares.
  Vares rõhutas, kuigi ettevõtte kommunikatsioonidirektor väidab, et registreerimine lõppes 15 minutit enne koosolekut ehk kell 9.45, siis Mark Berman registreeris ennast 10.05 ja seda võivad tõestada kõik koosolekud viibijad.Vares lisas, et tänasel koosolekul mingeid olulisi otsuseid vastu ei võetud. „Tol ajal näidati aktsionäridele presentatsiooni, siis sel ajal anti aktsionäridele CD. Jällegi enamik väikeaktsionäride tõstetatud küsimused jäid kahjuks vastusteta,“ sõnas Vares.Ta lisas, et edasipidiste plaanide üle nad otsustavad siis, kui näevad koosoleku protokolli ja sellele lisatud materjale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.