• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Gunnar Kobin: oleme iPadi äriga nullkasumis

  Ekspress Grupi juhatuse esimees märgib, et septembris oli meediakontsern digitaalse kirjastamise sh. iPadi äriga nullkasumis.

  „Digitaalne kirjastamine sh iPad on selgelt tulevik. Hetkel me veel ei avalikusta oma digitaalse kirjastamise numbreid aga seda võin küll öelda, et septembris olime me jooksvate kulude/tuludega selles liinis üsna nullis,“ sõnas Kobin, jättes täpsustatmata algstaadiumis projekti konkreetsed numbrid.
  Eesti sooduskupongide turul teisele kohale tõusnud Delfi Diil on aga nii üliefektiivselt tehtud projekt, mis teenib Ekspress Grupile Kobini sõnul juba täna raha. „Selle projekti eesmärk ei ole konkureerida kupongi nišis kuna Baltikumis selles äris raha pole. Delfi Diili eesmärk on võimaldada alternatiivset turundusmudelit neile klientidele, kellele tavapärane online- reklaam on uus või liiga kallis. Ning vahel teha ka mõni erikampaania, nagu näiteks autode müük, mida me Eestis tegime,“ kommenteeris Kobin.
  Ka e-raamatutega on sama lugu. „Investeering Delfi digiraamatusse oli olematu, müügikulusid sisuliselt pole. Käivet veel väga pole aga tulevik on e- raamatutes. Plaanime selle sama mudeli käivitada ka teistes riikides,“ kommenteeris Kobin Ekspress Grupi uute projektide käikuminekut.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.