• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljardärist F1 tiimiomaniku lennufirma pankroti äärel

  India miljardär Vijay Mallya, kellele kuulub Force India vormel 1 meeskond, lennufirma Kingfisher Airlines on arvete maksmisega sattunud hätta ja pärast Economic Times'i artiklit on firma aktsia kukkunud ajaloo madalaimale tasemele.

  Kingfisher Air kukkus täna hommikul Mumbai börsil 14%, 18,7 ruupiani, liikudes madalaima sulgemishinna suunas pärast börsile tulekut 2006. aastal. Firma aktsia on sel aastal odavnenud lausa 72%, samas kui BSE500 indeks on kukkunud 17%, kirjutab Bloomberg.
  Economic Times'i sõnul on India suuruselt teine lennufirma alates teisipäevast tühistanud üle 167 lennu, kuna firmal pole raha kütuse eest maksmiseks. Selle nädala alguses teatas lennufirma, et on vähendanud lendude arvu madala nõudluse tõttu.
  "Juhul kui kuskil suurt hulka raha ei leita, ei näe mina, kuidas see firma elus püsib," ütles Indian Institute of Managementi korporatiivstrateegia professor Rishikesha Krishnan Bloombergile. "See rahahunnik peab tulema Mallyalt. Ma ei kujuta ette, et keegi teine sellesse firmasse raha paigutaks."
  Mallya lõi Kingfisher Airi 2005. aastal, osalt aitamaks promoda UB Groupi poolt villitavat Kingfisheri õlle brändi. Firma lennuparki kuulub 66 lennukit ning lisaks on tellitud viis Airbus A380 ülisuurt lennukit.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.