• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Krediidipank läheb šveitslasele

  Eile allkirjastasid Krediidipanga aktsionärid panga aktsiate ostu-müügilepingud, uueks suuromanikuks saab Šveitsi ettevõte RLS Finance SA.

  Lisaks Moskva Pangale müüvad oma osaluse Krediidipangas ka kaks Küprose firmat - Lazuron Investments Ltd ja Olix Holding Ltd ning panga juhtide ettevõtted Firmex Investeeringud ja Genovia Invest. Kõnealused tehingud lõpetavad ärivaidluse Krediidipanga aktsiate müügi üle Moskva Panga endise presidendi Andrei Borodini poolt.
  Allkirjastatud lepingud annavad Moskva Pangale võimaluse vaidlusalused aktsiad taasomandada. Lepingute järgi müüb Moskva Pank aktsiad Šveitsi ettevõttele RLS Finance SA ehk RLS Finance SA-st saab Krediidipanga suurim aktsionär 44%-se osalusega.
  RLS Finance asub Genfis ja on sealsesse äriregistrisse kantud 1968. aastal. Ettevõtte peamisteks tegevusaladeks on finantsvahendus, varahaldus, investeeringute juhtimine ja tehingud ärikinnisvaraga.
  Šveitsi kompanii tuumikaktsionär on rahvusvahelise haardega ettevõtja Riccardo Tattoni, kel on majandusteaduste doktori kraad 1976. aastast ja kes on töötanud panganduses enam kui 30 aastat. Šveitsi juhtiva majanduslehe Bilan andmetel kuulub Riccardo Tattoni 300 jõukama Šveitsi ettevõtja hulka.
  Krediidipank on üks Eesti vanimatest siiani tegutsevatest kommertspankadest, pakkudes oma teenuseid 1992. aastast. Pank pakub kõiki levinumaid pangateenuseid nii eraisikutele kui väikestele ja keskmistele ettevõtetele 11 linnas üle Eesti, samuti Lätis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.