• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vitamiinisüst halli aega. PÖFF turgutab kaamoseperioodil

  PÖFFi vitamiiniprogrammist leiab hulga hoolega valitud filme, mis peletavad pimedal novembriõhtul töö- ja argimured eemale ning tekitavad mõnusa enesetunde.
  "Ühe hiinlase lugu"Argentina-Hispaania, 201125.11 kl 18.00 Tallinnas kinos KosmosLoo keskmes on Roberto, vaikne mehike, kellele meeldib elu väikseid rõõme nautida. Ta peab oma suguvõsa poodi, elab üksinda oma vanas majas ja tegeleb päevast päeva argiste asjadega. Ühtäkki aga muudab tema maailma kummaline vahejuhtum. Nimelt satub tema üksildasse majja elama hiinlane, kelle kohalolu vallandab kentsakate situatsioonide jada.
  "Haldjas"Belgia-Prantsusmaa, 201127.11 kl 19 Tallinnas kinos Kosmos30.11 kl 17 Tartus Athena kinosHotelli öövalvur Dom on just õhtusööki alustamas, kui sisse astub Fiona, kes ütleb, et ta on haldjas. Näljane mees ei pööra naisele suurt tähelepanu enne, kui viimane ta elu päästab ja lisaks kolm soovi täita lubab. Dom soovib praktilise inimesena rollerit ja elu lõpuni tasuta bensiini, aga kolmandat soovi ei suuda ta esiti välja mõelda. Nii saab alguse armastuslugu, kust ei puudu romantika, tants, rohked tagaajamisstseenid ega plahvatused.
  "Päevalilletund"Kanada, 201129.11 kl 18 Tallinnas Kumu auditooriumisMenuka lasteseriaali "Päevalilletund" loojad otsivad oma meeskonda uut nukunäitlejat. Ihaldatud töökoha nimel võitlevad omavahel vaikne nohik, tige gootipiiga, mees, kes tahab kõik homod maa pealt ära kaotada, ja mees, kes kõneleb ainult härjapõlvlasest nuku kaudu. Peagi tuleb aga ilmsiks, et talendiotsijad polegi tingimata parima kandidaadi peal väljas.
  "Cedar Rapids"USA, 201130.11 kl 17 Tallinnas Solarise kinosTim Lippe on kogu oma sirgjoonelise elu väikelinnas elanud ja töötab sõbraliku kindlustusmaaklerina. Tema maailm keeratakse aga pea peale, kui ta on sunnitud asendama oma kolleegi iga-aastasel kindlustuskonverentsil Cedar Rapidsi nimelises "metropolis". Pühalikult karske ja lapsikult naiivse mehena ei ole tal vähimat võimalust oma peoloomast hotellinaabri Dean Ziegleri ja seksuaalselt sihikindla ametikaaslase Joani vastu.
  "Vanad kõutsid"Tšiili-USA, 201125.11 kl 17.30 Tartus Cinamonis28.11 kl 18.45 Tallinnas kinos Sõprus30.11 kl 22 Tallinnas Coca-Cola PlazasIsadora on kõrges eas vanaproua, kes elab oma abikaasa Enrique ja kahe paksu kassiga rõõmsat elu, ehkki vanadus on hakanud Isadora mõistusele kurnavat mõju avaldama. Ühel päeval hakkab aga elu keerulisemalt voolama. Esmalt läheb katki lift, mis aheldab proua suurde korrusmajja oma korterisse. Siis aga ilmub kohale Isadora enesekeskne tütar Rosario, kellel on kaasas samasooline elukaaslane Hugo. Rosario plaan on oma pahaaimamatul emal nahk üle kõrvade tõmmata, et selle arvel oma tulevikku kindlustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Aasia aktsiaturud alustasid nädalat tõusuga
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Aasia aktsiaturud on nädalat alustanud tagasihoidliku tõusuga, aktsiaid hoidis surve alla aga asjaolu, et koroonaviirus levib Hiinas kiiresti ning kardetakse karme piiranguid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kui palju kallinevad kinnisvara, kütus ja autod?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Ortodontide palgatase ulatub 9000 euro kanti
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.