Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vitamiinisüst halli aega. PÖFF turgutab kaamoseperioodil

  PÖFFi vitamiiniprogrammist leiab hulga hoolega valitud filme, mis peletavad pimedal novembriõhtul töö- ja argimured eemale ning tekitavad mõnusa enesetunde.
  "Ühe hiinlase lugu"Argentina-Hispaania, 201125.11 kl 18.00 Tallinnas kinos KosmosLoo keskmes on Roberto, vaikne mehike, kellele meeldib elu väikseid rõõme nautida. Ta peab oma suguvõsa poodi, elab üksinda oma vanas majas ja tegeleb päevast päeva argiste asjadega. Ühtäkki aga muudab tema maailma kummaline vahejuhtum. Nimelt satub tema üksildasse majja elama hiinlane, kelle kohalolu vallandab kentsakate situatsioonide jada.
  "Haldjas"Belgia-Prantsusmaa, 201127.11 kl 19 Tallinnas kinos Kosmos30.11 kl 17 Tartus Athena kinosHotelli öövalvur Dom on just õhtusööki alustamas, kui sisse astub Fiona, kes ütleb, et ta on haldjas. Näljane mees ei pööra naisele suurt tähelepanu enne, kui viimane ta elu päästab ja lisaks kolm soovi täita lubab. Dom soovib praktilise inimesena rollerit ja elu lõpuni tasuta bensiini, aga kolmandat soovi ei suuda ta esiti välja mõelda. Nii saab alguse armastuslugu, kust ei puudu romantika, tants, rohked tagaajamisstseenid ega plahvatused.
  "Päevalilletund"Kanada, 201129.11 kl 18 Tallinnas Kumu auditooriumisMenuka lasteseriaali "Päevalilletund" loojad otsivad oma meeskonda uut nukunäitlejat. Ihaldatud töökoha nimel võitlevad omavahel vaikne nohik, tige gootipiiga, mees, kes tahab kõik homod maa pealt ära kaotada, ja mees, kes kõneleb ainult härjapõlvlasest nuku kaudu. Peagi tuleb aga ilmsiks, et talendiotsijad polegi tingimata parima kandidaadi peal väljas.
  "Cedar Rapids"USA, 201130.11 kl 17 Tallinnas Solarise kinosTim Lippe on kogu oma sirgjoonelise elu väikelinnas elanud ja töötab sõbraliku kindlustusmaaklerina. Tema maailm keeratakse aga pea peale, kui ta on sunnitud asendama oma kolleegi iga-aastasel kindlustuskonverentsil Cedar Rapidsi nimelises "metropolis". Pühalikult karske ja lapsikult naiivse mehena ei ole tal vähimat võimalust oma peoloomast hotellinaabri Dean Ziegleri ja seksuaalselt sihikindla ametikaaslase Joani vastu.
  "Vanad kõutsid"Tšiili-USA, 201125.11 kl 17.30 Tartus Cinamonis28.11 kl 18.45 Tallinnas kinos Sõprus30.11 kl 22 Tallinnas Coca-Cola PlazasIsadora on kõrges eas vanaproua, kes elab oma abikaasa Enrique ja kahe paksu kassiga rõõmsat elu, ehkki vanadus on hakanud Isadora mõistusele kurnavat mõju avaldama. Ühel päeval hakkab aga elu keerulisemalt voolama. Esmalt läheb katki lift, mis aheldab proua suurde korrusmajja oma korterisse. Siis aga ilmub kohale Isadora enesekeskne tütar Rosario, kellel on kaasas samasooline elukaaslane Hugo. Rosario plaan on oma pahaaimamatul emal nahk üle kõrvade tõmmata, et selle arvel oma tulevikku kindlustada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ootamatult sügav majanduslangus paneb prognoose ümber tegema
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Telia tehnoloogiajuht: peame peeglisse vaatama ja soolised stereotüübid murdma
Tehnoloogiaettevõtted saavad aidata kaasa soolise ebavõrdsuse vähendamisele, soodustades naiste töötamist IT-sektoris, kirjutab Telia tehnoloogiadirektor Andre Visse.
Tehnoloogiaettevõtted saavad aidata kaasa soolise ebavõrdsuse vähendamisele, soodustades naiste töötamist IT-sektoris, kirjutab Telia tehnoloogiadirektor Andre Visse.
USA aktsiaturud sattusid hea töötururaporti peale segadusse
USA aktsiaturud sulgusid eri suundades ja andsid segaseid signaale pärast värsket töötururaportit, mille kohaselt on tööpuudus endiselt ülimadal ja uusi töötajaid palgatakse prognoositust enam.
USA aktsiaturud sulgusid eri suundades ja andsid segaseid signaale pärast värsket töötururaportit, mille kohaselt on tööpuudus endiselt ülimadal ja uusi töötajaid palgatakse prognoositust enam.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
“Lavajuttude” lemmikud räägivad oma portfellidest, rahapoliitikast ja juhtimisest
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Head uudised tulevad Zaporižžjast: Vene väed taanduvad
Sõda Lõuna-Ukrainas koondub sealsetele maanteedele, Donetskis käivad tihedad lahingud Bahmuti pärast ning Zaporižžja oblastis on Vene väed sunnitud taganema.
Sõda Lõuna-Ukrainas koondub sealsetele maanteedele, Donetskis käivad tihedad lahingud Bahmuti pärast ning Zaporižžja oblastis on Vene väed sunnitud taganema.
Euroopa Liit kehtestas viimaks Vene naftale hinna ülempiiri Uuendatud: USA kehtestab sama ülempiiri
Pärast pikki vaidlusi otsustas Euroopa Liit kehtestada Vene toornaftale hinna ülempiiri 60 dollarit barrel. USA teatas samuti ülempiiriga ühinemisest.
Pärast pikki vaidlusi otsustas Euroopa Liit kehtestada Vene toornaftale hinna ülempiiri 60 dollarit barrel. USA teatas samuti ülempiiriga ühinemisest.

Olulisemad lood

Akkerman üritab piiriülese kaubanduse käibemaksuauku lappida
Rahandusminister Annely Akkermann saatis kooskõlastusringile käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkab maksuhaldur kvartaalselt saama andmeid piiriüleste maksete kohta ja paraneb käibemaksulaekumine.
Rahandusminister Annely Akkermann saatis kooskõlastusringile käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkab maksuhaldur kvartaalselt saama andmeid piiriüleste maksete kohta ja paraneb käibemaksulaekumine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.