Vitamiinisüst halli aega. PÖFF turgutab kaamoseperioodil

Signe Sillasoo 25. november 2011, 00:00

PÖFFi vitamiiniprogrammist leiab hulga hoolega valitud filme, mis peletavad pimedal novembriõhtul töö- ja argimured eemale ning tekitavad mõnusa enesetunde.

  "Ühe hiinlase lugu"
 • Argentina-Hispaania, 2011
 • 25.11 kl 18.00 Tallinnas kinos Kosmos
 • Loo keskmes on Roberto, vaikne mehike, kellele meeldib elu väikseid rõõme nautida. Ta peab oma suguvõsa poodi, elab üksinda oma vanas majas ja tegeleb päevast päeva argiste asjadega. Ühtäkki aga muudab tema maailma kummaline vahejuhtum. Nimelt satub tema üksildasse majja elama hiinlane, kelle kohalolu vallandab kentsakate situatsioonide jada.
  "Haldjas"
 • Belgia-Prantsusmaa, 2011
 • 27.11 kl 19 Tallinnas kinos Kosmos
 • 30.11 kl 17 Tartus Athena kinos
 • Hotelli öövalvur Dom on just õhtusööki alustamas, kui sisse astub Fiona, kes ütleb, et ta on haldjas. Näljane mees ei pööra naisele suurt tähelepanu enne, kui viimane ta elu päästab ja lisaks kolm soovi täita lubab. Dom soovib praktilise inimesena rollerit ja elu lõpuni tasuta bensiini, aga kolmandat soovi ei suuda ta esiti välja mõelda. Nii saab alguse armastuslugu, kust ei puudu romantika, tants, rohked tagaajamisstseenid ega plahvatused.
  "Päevalilletund"
 • Kanada, 2011
 • 29.11 kl 18 Tallinnas Kumu auditooriumis
 • Menuka lasteseriaali "Päevalilletund" loojad otsivad oma meeskonda uut nukunäitlejat. Ihaldatud töökoha nimel võitlevad omavahel vaikne nohik, tige gootipiiga, mees, kes tahab kõik homod maa pealt ära kaotada, ja mees, kes kõneleb ainult härjapõlvlasest nuku kaudu. Peagi tuleb aga ilmsiks, et talendiotsijad polegi tingimata parima kandidaadi peal väljas.
  "Cedar Rapids"
 • USA, 2011
 • 30.11 kl 17 Tallinnas Solarise kinos
 • Tim Lippe on kogu oma sirgjoonelise elu väikelinnas elanud ja töötab sõbraliku kindlustusmaaklerina. Tema maailm keeratakse aga pea peale, kui ta on sunnitud asendama oma kolleegi iga-aastasel kindlustuskonverentsil Cedar Rapidsi nimelises "metropolis". Pühalikult karske ja lapsikult naiivse mehena ei ole tal vähimat võimalust oma peoloomast hotellinaabri Dean Ziegleri ja seksuaalselt sihikindla ametikaaslase Joani vastu.
  "Vanad kõutsid"
 • Tšiili-USA, 2011
 • 25.11 kl 17.30 Tartus Cinamonis
 • 28.11 kl 18.45 Tallinnas kinos Sõprus
 • 30.11 kl 22 Tallinnas Coca-Cola Plazas
 • Isadora on kõrges eas vanaproua, kes elab oma abikaasa Enrique ja kahe paksu kassiga rõõmsat elu, ehkki vanadus on hakanud Isadora mõistusele kurnavat mõju avaldama. Ühel päeval hakkab aga elu keerulisemalt voolama. Esmalt läheb katki lift, mis aheldab proua suurde korrusmajja oma korterisse. Siis aga ilmub kohale Isadora enesekeskne tütar Rosario, kellel on kaasas samasooline elukaaslane Hugo. Rosario plaan on oma pahaaimamatul emal nahk üle kõrvade tõmmata, et selle arvel oma tulevikku kindlustada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  02. December 2011, 09:05
  Otsi:

  Ava täpsem otsing