Maanteeamet: tuul piiras sõidukite liikumiskiirust

Anne Oja 09. detsember 2011, 17:42

Seoses tormituulega on piiratud kiirust kuni 70 km/h Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Väikese Väina tammil, teatas maanteeamet oma kodulehel.

Lääne-Eesti saartelt alguse saanud lumesadu on jõudnud mandrile ning peaks laienema kogu Eestis. Sajab Põhja-, Lõuna-, Kesk- ja Lääne-Eestis. Arvestada tuleb libedusega nii põhi -kui kõrvalmaanteedel. Liiklemist häirib kuni 20 m/s puhuv lõuna- ja kagutuul ning sajus piiratud nähtavus. Pärastlõunal olid põhia ja suuremate tugimaanteede katted sajupiirkondades libedusetõrjest peamiselt soolalumesegused ja lörtsised, kuid kohati libedad.

Saju jätkudes tuleb arvestada nii libeduse tekke kui selle laienemisega. Eriti ettevaatlik tuleks olla ristmikel, kiirusmuuteradadel ja raudteeülesõidukohtadel, hoiatas maanteeamet. Teepinna temperatuurid jäid täna vahemikku +1 kraadist kuni –2 kraadini.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. December 2011, 17:42
Otsi:

Ava täpsem otsing