• Jaga lugu:

  Maanteeamet: tuul piiras sõidukite liikumiskiirust

  Seoses tormituulega on piiratud kiirust kuni 70 km/h Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Väikese Väina tammil, teatas maanteeamet oma kodulehel.

  Lääne-Eesti saartelt alguse saanud lumesadu on jõudnud mandrile ning peaks laienema kogu Eestis. Sajab Põhja-, Lõuna-, Kesk- ja Lääne-Eestis. Arvestada tuleb libedusega nii põhi -kui kõrvalmaanteedel. Liiklemist häirib kuni 20 m/s puhuv lõuna- ja kagutuul ning sajus piiratud nähtavus. Pärastlõunal olid põhia ja suuremate tugimaanteede katted sajupiirkondades libedusetõrjest peamiselt soolalumesegused ja lörtsised, kuid kohati libedad.
  Saju jätkudes tuleb arvestada nii libeduse tekke kui selle laienemisega. Eriti ettevaatlik tuleks olla ristmikel, kiirusmuuteradadel ja raudteeülesõidukohtadel, hoiatas maanteeamet. Teepinna temperatuurid jäid täna vahemikku +1 kraadist kuni –2 kraadini.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Euroopa Liidu majanduskasv küündis üle 13 protsendi Eestis Euroopa kõrgeim inflatsioon
Koroona põhjustatud majandussurutisest taastuva Euroopa Liidu majanduskasv oli esialgsetel andmetel teises kvartalis 13,2 ning euroalas 13,7 protsenti.
Koroona põhjustatud majandussurutisest taastuva Euroopa Liidu majanduskasv oli esialgsetel andmetel teises kvartalis 13,2 ning euroalas 13,7 protsenti.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.