• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elektrita veel 29 000 majapidamist

  Täna kella 9 seisuga oli Jaotusvõrk ööl tormist tingitud kahjusid likvideerides taastanud elektrivarustuse enam kui 73 300 majapidamisele. Praegu on vooluta veel ligikaudu 29 000 klienti, teatas Eesti Energia.

  Kõige rohkem on veel elektrita majapidamisi Raplamaal, Harjumaal Arukülas, Viljandi- ja Jõgevamaal.
  „Teeme oma parima, et rikked keskpingeliinidel, mis varustavad suurt arvu majapidamisi, saaks likvideeritud tänase päeva jooksul. Saame sellega vooluta klientide arvu küll jõudsalt vähendada, kuid paraku paljude üksikuid majapidamisi toitvate madalpingeliinide parandamiseni me täna veel ei jõua,“ ütles Jaotusvõrgu juhtimiskeskuse juhataja Taivo Tõnne.
  Tõnne sõnul on enam kui 150 brigaadi tegutsenud maksimumvõimsusel, kuid tormikahjude ulatus on suur. „Osal liinidel on olnud koguni kuus riket – elektrikud teevad ühe korda, vaatavad, et liini pingestada ei õnnestu ja hakkavad seejärel uut rikkekohta otsima,“ kirjeldas ta rikete kõrvaldamise aeganõudvat protsessi.
  Ainuüksi esmaspäeval tuli Eesti Energiale 40 000 rikkekõne ja ligi 7000 SMS-sõnumit. Eile lisandus veel 22 500 helistamist ja 9000 lühisõnumit. Tavaolukorras tuleb rikkekõnesid kuu jooksul 15 000. Rikkekõnede teenindamisse on kaasatud 48 klienditeenindajat.
  Elektrikatkestustest saab teatada helistades, saates SMSi rikketelefonile 1343 või veebilehe www.energia.ee kaudu. Elektrikatkestuse tekkides palub energiafirma enne rikkenumbrile helistamist 15-20 minutit oodata, kuna selle ajaga jõuab katkestuse info andmebaasi ja siis oskab klienditeenindaja rikke likvideerimise kohta juba täpsemat infot anda. Ühtlasi palub Eesti Energia riketest korduvalt mitte teatada, et vältida telefoniliini ummistumist ja säästa ka helistajate mobiiltelefonide akusid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.