1. märts 2012 kell 7:51

Annus: kasulikud idioodid rikkusid Merko maine

Merko juht Toomas Annus ütles Harju maakohtus maadevahetuse protsessi lõppsõnas karme sõnu meedia kohta, kes olevat hävitanud tema ja ta firma maine.

Annus nimetas protsessi kajastanud ajakirjanikke kasulikeks idiootideks, kes osalevad kaitsepolitsei suunatud laimukampaanias, vahendab E24.

Näidetena tema vastu korraldatud meediašõus tõi Annus ühe Eesti Ekspressis ilmunud foto, kus ta seisab Aadu Luukase matustel Villu Reiljaniga kõrvuti Kaarli kiriku ees ja mille nädalaleht allkirjastas kui Reiljani kohtumise valijatega.Teine halvustav näide oli Postimehe esikülg, kus olid avaldatud kõikide maadevahetuse protsessi süüaluste fotod koos prokuröride poolt neile küsitud karistustega. Annuse sõnul oli see ajalehekülg kui meeldetuletus kohtunikule, et see teaks teha vastava otsuse."Ajakirjandus on mõnitanud kõiki protsessi osalisi: süüaluseid, advokaate, kohtunikku, ainult mitte prokuröre," lausus Annus.

Autor: 1185-aripaev

Hetkel kuum