• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Imatra Elekter avalikustas paketid

  Imatra Elekter hakkab seoses elektrituru avanemisega pakkuma kahte vabaturu paketti, milledeks on fikseeritud hinnaga pakett PÜSIV ning Nord Pool Spot börsi hinnast sõltuv pakett TÄPNE.

  Lisaks pakub Imatra Elekter võrguettevõtte kohustustest tulenevalt pakume oma võrgu tarbijatele ka riiklikult reguleeritud üldteenust MUGAV.
  Järgneb väljavõte Imatra Elektri kodulehelt:
  PÜSIVA paketi puhul on Teie elektrienergia hind fikseeritud Teie poolt valitud müügiperioodiks. Perioodi pikkus sõltub lepingu tüübist. Imatra Elekter AS pakub 6- ja 12-kuulisi fikseeritud hinnaga lepinguid. Antud paketi puhul saab tarbija valida ka kahetariifse hinnastamise. Paketist PÜSIV saab valida ka "rohelise energia" versiooni, mille puhul garanteerime, et kogu Teie elekterienergia pärineb taastuvatest energiaallikatest.
  TÄPNE paketi puhul muutub Teie elektrienergia hind igakuiselt vastavalt Nord Pool Spot börsi kaalutud keskmisele hinnale. Börsi hinnale lisandub müüjapoolne vahendustasu. Tarbimiskoha üle 63A peakaitsmega tarbijatel moodustub hind igaks tunniks vastavalt Nord Pool Spot börsi hinnale, millele lisandub müüjapoolne vahendustasu. Selle paketiga sõlmitud leping on tähtajatu ning seda saab lihtsa vaevaga ümber vormistada mõneks muuks vabaturu paketiks. Tarbimiskoha peakaitsmega kuni 63A tarbijal on võimalik valida ka kahetariifset hinnastamist. Lisavõimalusena saab valida paketist "rohelise energia" versiooni.
  Imatra Elekter AS kuulub Kagu-Soomes asuvale elektrienergia tootmisele, jaotamisele ja müügile keskendunud energiakontsernile Imatra Seudun Sähkö OY. Kontsern on keskmise suurusega kohalik elektrienergiaettevõte, kelle ajalugu ulatub aastasse 1928, kellel on praegu ligikaudu 2300 aktsionäri ja peamiselt kuuluvad aktsiad eraaktsionäridele, kohalikele omavalitsustele ja ettevõtetele. Ettevõtte müügimaht on ligikaudu 35 miljonit eurot, elektrivõrgu kogupikkus on 2756 km, tarbimiskohti 24330 ja kontsern annab tööd 65 töötajale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.