Viktoria Ladõnskaja • 10. oktoober 2012 kell 10:37

VIDEO: intervjuu püramiidimeistriga

Inimesi hullutavate püramiidskeemidega Venemaalt Balti riikidesse jõudnud Sergei Mavrodi kinnitab intervjuus Äripäevale, et Eestis on huvi asja vastu väga suur.

Intervjuu saamine püramiidskeemide meistrilt Sergei Mavrodilt, kelle suhtes on algatatud mitu kriminaalasja, polnud niisama lihtne. Ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja uuris esmalt internetist, millist Mavrodi kohta käivat saiti võib tõsiselt võtta ehk mis on originaal. "Sealt edasi vaatasin, kas on olemas tema kontakt. Oli küll! See algas sõnaga „apokalüpsis“," rääkis Ladõnskaja. "Kontakti juures oli info, et ta ei pruugi kiiresti reageerida, kuna teda otsitakse taga. Kuid ikkagi kirjutasin talle. Vastus tuli paar päeva hiljem, öösel kell 4. Vastaja nimeks oli kirjutatud „faust“. Ta vastas kohe videona, kuid video ei olnud lisatud, vaid ta pani selle veebi üles."

Hetkel kuum