Romet Kreek • 28. detsember 2012 kell 9:46

Erki Kert sai börsikomisjoni

12. detsembril toimunud NASDAQ OMX Tallinn nõukogu koosolekul otsustati rahuldada noteerimis- ja järelevalvekomisjoni liikme Mart Habakuke tagasiastumispalve ning valida tema asemel alates 1. jaanuarist komisjoni liikmeks Erki Kert, teatas börs.

Muudatuse järgselt koosneb noteerimis- ja järelevalvekomisjon kaheksast liikmest:

Riho Rasmann (komisjoni esimees) - Versobank, juhatuse esimees;Mart Altvee - AS Redgate Asset Management, juhatuse liige;Kristjan Hänni - AS Kawe Kapital, juhatuse liige, partner;Erki Kert - investeerimisekspert;Janno Luurmees - Eesti Pank, Finantsturgude osakonna juhataja;Sven Papp - Raidla, Lejins & Norcous Advokaadibüroo, partner;Hannes Vallikivi - Advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene, partner;Tõnu Vanajuur - AS Danske Bank, ettevõtete panganduse divisjoni juht.

Komisjoni ülesanded on börsiettevõtete noteerimine ja kauplemisele võtmine ning noteerimise ja kauplemise lõpetamine, samuti reglemendi alusel börsiettevõtete ja börsi liikmete järelevalve, sealhulgas sanktsioonide määramine.

Hetkel kuum