Rainer Saad • 23 jaanuar 2013

Vaata, millele panustab John Paulson

Rohkem kui neli aastat pärast finantskriisi algust, mis tegi John Paulsonist kinnisvaraturu vastu panustades miljardäri, usub legendaarne investor nüüd USA kinnisvaraturu taastumisse ning on sellele nõus ka panustama.

Paulsoni sõnul on kinnisvaraturg näidanud „tugevat taastumist”, hinnad on tõusnud ning turul müüdavate eluasemete arv on aastakümne madalaim. Need faktorid survestavad tõenäoliselt ehitajaid looma uusi objekte ning see loob tema sõnul kõige positiivsema muutuse eluasemeturul peale Lehmani kriisi, vahendas CNBC.

Erainvestoritel soovitab Paulson osta eluase. „Praegu on arvatavasti meie eluaja parim aeg osta endale eluase. Madalad hüpoteeklaenude intressimäärad ja maksusoodustus eluaseme ostmisele tähendab seda, et taskukohasus pole kunagi olnud veel suurem,” ütles ta.

 

Hetkel kuum