• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riskifondi juht: Twitteri aktsiad võivad kukkuda kuni 80%

  Twitteri aktsia võib kukkuda kuni 80%, hoiatas riskifondi juht. Mikroblogi Twitteri aktsiaid kaubeldi juba New Yorki börsile jõudes hinnaga 45,10 dollarit, eile börsi sulgemisel maksid aktsiad 42 dollarit.

  Noster Capital riskifondi partner Pedro De Noronha sõnul on Twitteri aktsiad aga “vaid mänguritele”.
  “Ma ei usu, et leiduks ühtegi tõsist investorit, kes tõesti vaataks Twitterit ja mõtleks, et ta kahekordistab oma varandust sellega”, ütles ta CNBCle teleusutluses. Võibolla juba lähitulevikus saame Twitteri aktsiaid osta 80% soodsamalt, kui praegu.”
  Noronha lisas, et Twitterit ei väärtustata fundamentaalselt ning võrdles aktsiate omamist Porsche omamisega.
  “Porsche 911 turbo annab omanikule lisaväärtuse. Kuid kui sa maksad selle eest kaks miljonit dollarit, võib selle väärtus kahaneda 100 000 dollarini ning see lisab sulle jätkuvalt väärtust, kuid 2 miljonit dollarit oleks selle eest ülemakstud.”
  CNBC uuring paljastab, et Twitteri reputatsioon on kahanemas. Septembris Tpolli poolt läbiviidud uuring leidis, et juhtide arv, kes leidsid Twitteri olevat usaldusväärse 2012 ja 2013 aasta vahel, kukkus 61%. Samas nende arv, kes pidasid Twitterit lugupeetud brändiks, kukkus samal perioodil 40%.
  Tpolli tegevjuht, Mark Ursell märkis, et langus võib tuleneda suurenenud sotsiaalmeedia valikutest või seetõttu, et ettevõtted olid keskendunud enam reklaamile kui oma kasutajatega sotsiaalmeedias suhtlemisele.
  Twitteri esmaemissioonil, 7.novembril, müügile paisatud aktsiad maksid 26 dollarit tükk. Esimesel päeval tõusid aktsia hinnad taevasse, makstes 46 dollarit aktsia eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.