Ligi LNG arengutest: suunamuutus polnud läbi arutatud

Kaisa Gabral 21. jaanuar 2014, 14:12

Eesti Päevaleht kirjutas, et minister Juhan Partsi isetegevus LNG terminali teemal jahmatas valitsust. Äripäevale seda kommenteerinud rahandusminister Jürgen Ligi hinnangul polnud suunamuutus õigel ajal läbi arutatud.

"See on siiski valitsuskabineti arutelu, mitte erakondade dialoog, ja Juhan Parts ongi asjas vastutav minister. Võib-olla on siin natuke ka aastavahetuse puhkuste mõju, aga see suunamuutus ei olnud õigel ajal läbi arutatud, mis tuleb nüüd parandada," selgitas Ligi veidi tekkinud olukorda.

"Seni on valitsuse positsioon olnud, et rahastust taotletakse gaasitorule, kuna eesmärk on regiooni gaasituru integreerimine, pigem ühiste kui riikide killustatud huvide ergutamine. Kui nüüd kerkis laevadeühenduse idee, tuleb valitsusel paratamatult analüüsida, kuidas see ühiseesmärke toetab, rahastamisvõimalusi mõjutab ja seni arutatud stsenaariumiga kooskõlas on," lisas rahandusminister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2014, 14:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing