Ansip kutsub Partsi vaibale

1321-aripaev 21. jaanuar 2014, 09:29

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts arutas Soomes käies valitsuse kokkulepete vastaselt Soome kolleegiga, et veeldatud gaasi terminali võiks rajada korraga mõlemasse riiki.

Vähe sellest, ta avaldas sama mõtet ka Soome majanduslehele Kauppalehti antud intervjuus. Valitsuskabinet ja koalitsioonipartner Reformierakond on Eesti Päevalehe andmetel sellest isetegevusest üdini jahmunud.

Eriti arvestades, et Parts soovis sama ettepanekut mõnda aega tagasi soomlastele kirjalikult teha, aga valitsus keelas seda toona kategooriliselt. Peaminister Andrus Ansip tahab nüüd Partsi teguviisi arutada neljapäevasel valitsuse kabinetiistungil.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2014, 15:20
Otsi:

Ava täpsem otsing