Odessas hukkus rahutustes vähemalt 43 inimest

1321-aripaev 03. mai 2014, 09:50

Ukraina politsei teatel hukkus eile Odessas Vene-meelsete protestijate ja ühtse Ukraina toetajate vahelistes kokkupõrgetes neli inimest ning viga sai veel vähemalt 15, vahendas ERR uudisteportaal. Põlema süüdatud ametiühinguhoones hukkus vähemalt 43 inimest, vahendas Postimees.

Politsei teatas, et protestijad loopisid kokkupõrgete käigus bensiinipomme ja sillutuskive ning muid lõhkeseadmeid, vahendas Reuters. Linnas süüdati põlema ka ametiühingu hoone. Politsei kirjeldas, et osa inimestest hukkusid vingumürgitusse ning osa hoonest akende kaudu välja hüpates.

Rööbiti jätkusid eile terrorismivastased rünnakud Slovjanskis ja Karamatorskis, kus Ukraina väed üritavad võtta tagasi Kremli-meelsete poolt vallutatud positsioone, sh administratiivhooneid. Teatatud on hukkunutest ja haavatutest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. May 2014, 09:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing