10. juuli 2014 kell 5:59

Riigikogu rekordpuuduja Palts: mõni päev on paremat teha

Riigikogu statistika näitas, et eilse seisuga oli Tõnis Palts 76 istungilt puudunud põhjuseta 15.

Tavalisteks selgitusteks istungilt puudumise põhjuse kohta on riigikogulastel märgitud kas välislähetus, haigus või muu põhjus. See, kes pole aga oma põhjendust esitanud, saab kirja “ei osalenud” ja seda võib põhimõtteliselt lugeda põhjuseta puudumiseks, kirjutab Saarte Hääl.

Palts ei näe otsitud põhjustel mingit mõtet. “Ma ei otsi kunstlikke põhjuseid, kui ma istungilt puudun,” ütles ta. Tema arvates lihtsalt registreerimise pärast riigikokku kohale minna oleks lapsik. “Mõni päev on tõesti paremat teha ja nii ma puudunud olengi, sellepärast ma põhjuseid välja mõtlema ei hakka,” tõdes Palts.

Riigikogu istungitelt puudujate tabeli eesotsas olid lisaks Paltsule veel Igor Gräzin (Reformierakond) ja Peeter Võsa (Keskerakond).

Hetkel kuum