Raido Neemre • 30. september 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Ülehinnatud aktsiad on jätkuvalt atraktiivsed

Robert Shiller  Foto: Epa

“Kuigi aktsiaturg on ülehinnatud, on see jätkuvalt üsna hea investeering,” märkis Nobeli preemia võitnud majandusteadlane Robert Shiller CNBC-le antud intervjuus.

Shilleri arvates võib ühtlasi ka kinnisvaraturg pakkuda investoritele head tulu.“Kui kinnisvaraturg ei lähe langusesse, siis võib see olla suurepärane investeering. Ma räägin sama juttu aktsiaturu kohta, kuigi ma arvan, et see on ülehinnatud. Samas on see üsna hea investeering, kui võtta kõiki aspekte arvesse.”“Aktsiate hinnad on tõusnud kõrgustesse, kuna investorid on geopoliitilistele pingetele ja teistele probleemidele üle reageerinud,” kommenteeris Shiller.“Võib ju mõelda, et aktsiaturud langevad, kui inimesed on mures. Kuid inimesed on praegu mures rahvusvahelise turvalisuse pärast ning ühtlasi suureneva ebavõrdsuse pärast. Inimesed muretsevad selle pärast, et nad asendatakse masinatega,” märkis Shiller.“Inimesed mõtlevad selle peale pidevalt ning see paneb nad üha rohkem säästma, see aga kasvatab hindu,” lisas ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt