• Jaga lugu:

  Ülehinnatud aktsiad on jätkuvalt atraktiivsed

  Robert ShillerFoto: Epa

  “Kuigi aktsiaturg on ülehinnatud, on see jätkuvalt üsna hea investeering,” märkis Nobeli preemia võitnud majandusteadlane Robert Shiller CNBC-le antud intervjuus.

  Shilleri arvates võib ühtlasi ka kinnisvaraturg pakkuda investoritele head tulu.“Kui kinnisvaraturg ei lähe langusesse, siis võib see olla suurepärane investeering. Ma räägin sama juttu aktsiaturu kohta, kuigi ma arvan, et see on ülehinnatud. Samas on see üsna hea investeering, kui võtta kõiki aspekte arvesse.”“Aktsiate hinnad on tõusnud kõrgustesse, kuna investorid on geopoliitilistele pingetele ja teistele probleemidele üle reageerinud,” kommenteeris Shiller.“Võib ju mõelda, et aktsiaturud langevad, kui inimesed on mures. Kuid inimesed on praegu mures rahvusvahelise turvalisuse pärast ning ühtlasi suureneva ebavõrdsuse pärast. Inimesed muretsevad selle pärast, et nad asendatakse masinatega,” märkis Shiller.“Inimesed mõtlevad selle peale pidevalt ning see paneb nad üha rohkem säästma, see aga kasvatab hindu,” lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Inbank suutis kasumit kolmekordistada
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Eesti finantsettevõte Inbank suutis teises kvartalis puhaskasumit kolmekordistada, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.