• Jaga lugu:

  Kuula: Neinar Seli kinnitab oma hääle andmist

  Neinar SeliFoto: Erik Prozes

  Prokuratuur algatas ärimees Neinar Seli suhtes kriminaalmenetluse, kuna väidetavalt osales Seli hääletusel, kus poleks pidanud.

  Mullu oktoobris kogunes Tallinna Sadama nõukogu, mis otsustas toetada Eesti Olümpiakomiteed 250 000 euroga. Samal koosolekul hääletas väidetavalt rahastamise poolt ka toonane nõukogu esimees Seli, kes on ühtlasi olümpiakomitee president. Täna üritab Seli oma advokaadi abiga tõestada, et pole seda häält andnud.
  Äripäeva valduses on lindistus koosolekujärgsest pressikonverentsist, kus Seli siiski tunnistab, et andis hääle.
  Neinar Seli pressikonverentsil:Erikontroll on hea, kui see tuleb. Minule see meeldib, et see erikontroll tuleb, siis me saame kõik asjad nagu selgemaks.See toetus 250 000 eurot, mis sellega saab?Kui me eelmine kord hääletasime, natuke meedias täna ikkagi on tekkinud selline olukord, kus on valeinformatsioon, et kui me eelmine kord hääletasime nõukogus, me hääletasime sponsorkomisjoni protokolli, aga meedias on jäänud mulje, et me hääletasime EOKd. Tegelikult see puudutas kogu Tallinna Sadama toetust kõigile, sealkohal omavalitsused, kultuur ja ka sport. Sport moodustas sellest vastavalt meie põhimõttele umbes pool, aga ma ei tea, kui palju sellest EOK ja selle vahe päris peast on protsentuaalselt, aga põhimõtteliselt protokolli kinnitamine. Aga täna ma võtan oma hääle tagasi. Minu ettepanek enne nõukogu, et me asjaga saaks minna edasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.