Kuula: Neinar Seli kinnitab oma hääle andmist

01. oktoober 2014, 10:51
Neinar Seli
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141001/NEWS/141009982/AR/0/AR-141009982.jpg

Prokuratuur algatas ärimees Neinar Seli suhtes kriminaalmenetluse, kuna väidetavalt osales Seli hääletusel, kus poleks pidanud.

Mullu oktoobris kogunes Tallinna Sadama nõukogu, mis otsustas toetada Eesti Olümpiakomiteed 250 000 euroga. Samal koosolekul hääletas väidetavalt rahastamise poolt ka toonane nõukogu esimees Seli, kes on ühtlasi olümpiakomitee president. Täna üritab Seli oma advokaadi abiga tõestada, et pole seda häält andnud.

Äripäeva valduses on lindistus koosolekujärgsest pressikonverentsist, kus Seli siiski tunnistab, et andis hääle.

Neinar Seli pressikonverentsil:

Erikontroll on hea, kui see tuleb. Minule see meeldib, et see erikontroll tuleb, siis me saame kõik asjad nagu selgemaks.

See toetus 250 000 eurot, mis sellega saab?
Kui me eelmine kord hääletasime, natuke meedias täna ikkagi on tekkinud selline olukord, kus on valeinformatsioon, et kui me eelmine kord hääletasime nõukogus, me hääletasime sponsorkomisjoni protokolli, aga meedias on jäänud mulje, et me hääletasime EOKd. Tegelikult see puudutas kogu Tallinna Sadama toetust kõigile, sealkohal omavalitsused, kultuur ja ka sport. Sport moodustas sellest vastavalt meie põhimõttele umbes pool, aga ma ei tea, kui palju sellest EOK ja selle vahe päris peast on protsentuaalselt, aga põhimõtteliselt protokolli kinnitamine. Aga täna ma võtan oma hääle tagasi. Minu ettepanek enne nõukogu, et me asjaga saaks minna edasi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2014, 12:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing