• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seli strateegia lööb meedia usaldusväärsusele

  Neinar Seli kaitsja vandeadvokaat Marko Kairjak.Foto: Andres Haabu

  Neinar Seli kaitsja vandeadvokaat Marko Kairjak võttis kohtus strateegia kõigutada meedia usaldusväärsust. Tema sõnul lükkas Postimehe majandusportaal ümber oma esialgse väite, nagu oleks Seli Tallinna Sadama nõukogus hääletanud sponsorsumma eraldamise poolt enda juhitavale EOK-le.

  Prokuratuur esitas kohtule kriminaalmenetluse ajendina Delfi ajakirjaniku Kadri Paasi artikli. Seli kaitsja aga üritas meedia ebausaldusväärsust tõendada Postimehes avaldatud faktiväite ümberlükkamisega.
  Nimelt avaldas Postimehe majandusportaal 11. augustil õienduse, et „Neinar Seli ei ole Postimehele kinnitanud, et hääletas 31.10.2013 toimunud Tallinna Sadama nõukogu koosolekul, kus arutati Eesti Olümpiakomiteele raha eraldamist“.
  Suvel saatis Seli advokaat Leonid Tolstov ka Äripäeva toimetusele nõudekirja, milles väitis, et Seli ei ole Äripäevale kinnitanud hääletamist Tallinna Sadama nõukogu koosolekul. Advokaat lisas kirjas, et kuna Postimees on juba avaldanud vabanduse, siis peab sama tegema ka Äripäev.
  Äripäev advokaadi nõudmisele vastu ei tulnud, sest toimetuse käsutuses on aastatagune helisalvestis, milles Seli kinnitab oma hääle andmist kõnealusel koosolekul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Omniva juht: oleme valmis konkureerima Boltiga
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".
Omniva nõukogu kinnitas möödunud nädalal ettevõtte viisaastaku plaani, mis näeb ette saada Baltikumi eelistatumaks logistikapartneriks. Mida see endas täpsemalt kujutab, rääkis riigifirma juhatuse esimees Mart Mägi saates "Kuum tool".