Seli strateegia lööb meedia usaldusväärsusele

13. oktoober 2014, 14:04
Neinar Seli kaitsja vandeadvokaat Marko Kairjak.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141013/NEWS/141019905/AR/0/AR-141019905.jpg

Neinar Seli kaitsja vandeadvokaat Marko Kairjak võttis kohtus strateegia kõigutada meedia usaldusväärsust. Tema sõnul lükkas Postimehe majandusportaal ümber oma esialgse väite, nagu oleks Seli Tallinna Sadama nõukogus hääletanud sponsorsumma eraldamise poolt enda juhitavale EOK-le.

Prokuratuur esitas kohtule kriminaalmenetluse ajendina Delfi ajakirjaniku Kadri Paasi artikli. Seli kaitsja aga üritas meedia ebausaldusväärsust tõendada Postimehes avaldatud faktiväite ümberlükkamisega.

Nimelt avaldas Postimehe majandusportaal 11. augustil õienduse, et „Neinar Seli ei ole Postimehele kinnitanud, et hääletas 31.10.2013 toimunud Tallinna Sadama nõukogu koosolekul, kus arutati Eesti Olümpiakomiteele raha eraldamist“.

Suvel saatis Seli advokaat Leonid Tolstov ka Äripäeva toimetusele nõudekirja, milles väitis, et Seli ei ole Äripäevale kinnitanud hääletamist Tallinna Sadama nõukogu koosolekul. Advokaat lisas kirjas, et kuna Postimees on juba avaldanud vabanduse, siis peab sama tegema ka Äripäev.

Äripäev advokaadi nõudmisele vastu ei tulnud, sest toimetuse käsutuses on aastatagune helisalvestis, milles Seli kinnitab oma hääle andmist kõnealusel koosolekul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2014, 14:04

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing