Eliisa Matsalu • 22. september 2015 kell 16:17

Simson ja Eesmaa: asi kukub kokku

Kadri Simson kutsus rahvast rahunema juba eelmisel aastal oma valimiskampaaniagal.  Foto: Andres Haabu

Keskerakonna asesimehed Kadri Simson ja Enn Eesmaa usuvad, et Tallinna linnapea altkäemaksukahtlustuse juhtum kukub enne süüdistusteni jõudmist kokku

Täna korduvas altkäemaksuvõtmises kahtlustuse saanud Tallinna linnapea Edgar Savisaar ajas Keskerakonna liikmed kaitsepositsioonile. Kui terve päev vältis erakonna aseesimees Kadri Simson telefonikõnedele vastamist, siis õhtu poole saatsid Keskerakonna aseesimehed Simson ja Enn Eesmaa ühisavalduse, milles teatavad, et täna on tegu alles kahtlustusega ja nad usuvad, et enne süüdisteni jõudmist kukub see asi kokku.

"Me saame aru, et erakonna esimehel Edgar Savisaarel ja volikogu esimehel Kalev Kallol on praegu väga raske hetk, ja me toetame neid. Loodame, et juhtumil ei ole negatiivset mõju Edgar Savisaare alles taastuvale tervisele," seisab teates.

Kuigi riigiprokurör Lavly Perling kinnitas täna, et altkäemaksuskandaalis said varade ja soodustuste kaudu kasu just Edgar Savisaar ja Keskerakond, teatas erakond, et see ei vasta tõele. Pressiteate järgi usub Keskerakond, et kahtlustused on poliitiliselt motiveeritud tegevus, millega üritatakse Tallinna Sadama korruptsioonijuhtumilt tähelepanu hajutatud.

Hetkel kuum