Tulemas on Eesti suurim turvakonverents

Erimissiooni ESTPOL-1 juht Georg-Tomek Triškin  Foto: PPA

Äripäev korraldab 7. aprillil Turvakonverentsi, kus esineb rändekriisi erimissiooni ESTPOL-1 juhtinud Georg-Tomek Triškin.

Sloveenias erimissioonil said Eesti kiirreageerijad Triškini juhtimisel kogemuse, mis kulub ära siis, kui Eestit peaks tabama põgeniketulv.

Konverentsil esinevad teiste seas ka Tallinna Sadama ohutuse osakonna juhataja Siiri Lõhmus, Eesti Turvaettevõtete Liidu juht Kaupo Kuusik, siseministeeriumi korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsler Raivo Küüt, Rootsi Turvaföderatsiooni Almega tegevjuht Björn Ericsson, politsei- ja piirivalveameti arendusosakonna juhtivkorrakaitseametnikVarmo Rein, G4S juhatuse liige Villu Õun, siseministeeriumi korrakaitse- ja kriminaalpoliitika osakonna nõunik Eimar Veldre.

Äripäeva Turvakonverents on Eesti ainus turvaküsimustele suunatud konverents, kus kohtuvad nii erasektori kui riigi spetsialistid.

Konverentsil on kõne all päevakajalised turvateemad ja tulevikuvaade;Tutvustatakse uusi tehnoloogiaid ja trende;Vahendatakse turvalise elukeskkonna loomise ja hoidmise kogemusi;Jagatakse infot uusimate tehniliste lahenduste kohta, et raha ja inimtöötunde kokku hoida;Tuuakse väärtuslikke näiteid turvahangete korraldamisest. 

Rohkem infot konverentsi kohta saab SIIT.

Hetkel kuum