Pille Ivask • 20. aprill 2016
Jaga lugu:

Põhja-Korea küberrünnaku võimekus maailma paremaid

Põhja-Korea liider Kim Jong-un  Foto: epa

USA armeekindral Vincent Brooks lausus, et Põhja-Korea võimekus teha küberrünnakuid on maailma üks paremaid, vahendab Bloomberg.

„Ma ei ütleks, et nad on maailma parimad, aga nad on maailma ühed paremad ning kõige paremini organiseeritud. See, mida nad on näidanud ja mida nad võivad teha, annab tunnistust nende julgusest ja võimekusest,“ rääkis Brooks.

Kuigi Brooks andis kommentaare Põhja-Korea küberrünnakuid puudutavate teemade kohta, keeldus ta vastamast küsimustele, mis puudutasid USA võimekust küberrünnata Põhja-Korea režiimi.

FBI direktor James Comey lausus möödunud aasta alguses, et agentuur on väga kindel, et just Põhja-Korea oli see, kes Sonyle 2014. aastal küberrünnaku korraldas. Rünnaku tulemusena lekkis palju infot nii Sony töötajate kui ka järgmiste filmide kohta. Põhja-Korea on seni süüdistusi eitanud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum