Äripäev • 30. juuni 2016 kell 8:43

Tallinn tunnustab ettevõtjaid

Tallinn tunnustab ettevõtjaid.  Foto: PantherMedia/Scanpix

Tallinna linn tunnustab sügisel toimuva ettevõtluspäeva raames kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid.

Konkursi raames tunnustatakse eri kategooriate lõikes parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtetevahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtet, turismitegu, töökohtade loojat, vastutustundlikku ettevõtet ning keskkonnasäästliku ökouuenduse turuletoojat.

Peale seitsme põhikategooria antakse ettevõtluspäeval koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia ning Sihtasutusega Eesti Rakenduskõrgkoolid traditsiooniliselt üle ka eriauhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele.

Konkurss on avatud 27. juunist kuni 12. septembrini. Oma kandidatuuri saab üles seada kodulehel http://ettevotluspaev.tallinn.ee/auhinnad.

Igas kategoorias valitakse kolm auhinna nominenti, kelle seast selgitatakse kategooria võitja. Võitjad kuulutatakse välja Tallinna Ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul, mis toimub 5. oktoobril.

Möödunud aastal kategoorias „Ökouuendus 2016“ võidu pälvinud Flydog Solutions OÜ juhatuse liige Andri Laidre soovitab ettevõtetel kindlasti konkursist osa võtta. „Ettevõtlusauhindade konkursil osalemine on hea võimalus tutvustada oma ettevõtet ja selle tegemisi laiemale üldsusele,“ sõnas Laidre.

Tallinna Ettevõtluspäev toimub 4.-5. oktoobrini 2016. Ettevõtluspäeva eesmärk on väärtustada ja tunnustada ettevõtlust, julgustada häid ja hulljulgeid mõtteid realiseerima ning pakkuda lisaks uutele teadmistele võimalust kontaktvõrgustiku laiendamiseks. Tallinna Ettevõtlusamet korraldab ettevõtluspäeva 13. korda, selle aasta läbiv teema on „Äri kui elamus“. Ettevõtluspäeval osalemine on tasuta.

Hetkel kuum