Äripäev • 7. juuli 2016 kell 12:43

ERR kaasajastab 3,65 miljoni euro eest oma uudistetootmist

Televisiooni väljastuskeskus.  Foto: Veiko Tõkman

Eesti rahvusringhääling ERR plaanib renoveerida oma vana raadiomaja uudistemajaks ning koondada sinna kogu uudistetootmine. Vajalike tehniliste seadmete ja inventari soetamist toetab DNB Pank summas 3,65 miljonit eurot.

Uudistemaja peaks põhiosas valmis olema 2017. aasta alguseks. Lisaks seal ka varem asunud muusikastuudiotele ja raadioteatrile kolivad uudistemajja kõik uudistetoimetuse üksused – tele-, raadio- ja portaaliuudised, samuti kogu sporditoimetus.

DNB ettevõtete panganduse juht Krõõt Kilvet ütles pressiteate vahendusel, et DNB grupp on rahvusvaheliselt tugevalt esindatud meedia- ja telekomisektoris ning seotud mitme suure investeeringuga.

Hetkel kuum