• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saksamaa türklased avaldasid meelt Erdogani toetuseks

  Erdogani toetajad KölnisFoto: epa

  Kümned tuhanded Saksamaal elavad türklased kogunesid eile Kölnis, et avaldada toetust Türgi presidendile Recep Tayyip Erdoganile.

  Bloombergi andmeil oli Kölni tänavaile kogunenud umbes 20 000 inimest. Meeleavaldus, mille peamine slogan oli “Jah demokraatiale. Ei riigipöördele”, kujunes rahulikuks. Aktsiooni ajal loeti ette kõne, mis kutsus Euroopa riike avaldama toetust Türgi valitsusele.
  Kuigi protestijad tahtsid ootasid, et nende meeleavaldusel näidataks rahvale ka Erdogani tervitust aktsioonile, keelasid Saksa võimud selle siiski ära. Protesti korraldajad on seesugust otsust teravalt kritiseerinud. Ühtlasi kaalusid Saksa ametnikud riigi meedia teatel kogu ürituse ärakeelamist, kuna protestiaktsiooni ajal võib tekkida probleeme inimeste turvalisusega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.