Eesti lennukihooldaja Euroopa parimate firmade seas

06. september 2016, 10:35
Magnetic MRO
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160906/NEWS/160909845/AR/0/Magnetic-MRO.jpg

Tallinnas tegutsev ettevõte Magnetic MRO teatas, et jõudis Euroopa suurimal äriettevõtete võistlusel rahvuslikus kategoorias parimate sekka. Sel aastal oli ettevõtmisesse kaasatud 33 000 ettevõtet 34 riigist.

Pärast esimest hääletusvooru valis ekspertkogu Magnetic MRO Eesti meistriks. Ettevõtete hindamiskriteeriumideks olid innovatsioon, eetika ja edu. Eelseisvas teises voorus tuleb rinda pista teiste edasipääsejatega, tulemas on videovoor ja avalik hääletus.

Magnetic MRO on kommertslennukite hooldusettevõte, mille peakontor asub Tallinnas. Ettevõtte tegevusaladeks on lennukite hooldus, mootorite haldus, inseneriteenused ja kommertslennukite liini- ning baasihooldus.

Eestist osalesid konkursi esimeses voorus:

 • AS Oilseeds Trade
 • Axinom Eesti OÜ
 • Brightspark OÜ
 • Creditstar Group
 • G4S Eesti
 • Kreedix OÜ
 • Magnetic MRO AS
 • Mooncascade OÜ
 • Nortal
 • Omniva
 • Proekspert AS
 • Selfdiagnostics OÜ
 • Skeleton Technologies OÜ
 • Tallinna Linnatranspordi AS
 • Technomar & Adrem AS
 • Top Marine
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. September 2016, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing