Pille Ivask • 13. september 2016 kell 6:45

Clinton eiras arsti nõu

USA presidendikandidaat Hillary Clinton.  Foto: EPA

USA demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton, kellel möödunud reedel kopsupõletik diagnoositi, teatas, et on paari päeva pärast oma kampaania juures tagasi.

“Ma tahan selle haigusega ühele poole saada ning tagasi ree peal olla nii kiiresti kui võimalik,” lausus Clinton. Presidendikandidaat märkis, et kuigi arstid olid tal juba varem soovitanud puhata, ei võtnud ta nende nõuandeid kuulda, vahendab Reuters. “Ma arvasin, et see pole vajalik,” tunnistas naine nüüd.

Clinton sai kopsupõletiku diagnoosi möödunud reedel, ent see avalikustati alles eile pärast seda, kui naine oli 11. septembri terrorirünnakute mälestusüritusel peaaegu kokku kukkunud. Clintoni kõneisik Brian Fallon tunnistas, et tagantjärele tarkusena võib ta nüüd öelda, et oleks pidanud haigusest avalikkusele kohe teada andma.

Clintoni kampaaniat veab seni kui naine puhkab, tema abikaasa ja endine USA president Bill Clinton.

Hetkel kuum