Microsoft paneb Skype’i Londoni kontori kinni

18. september 2016, 08:37
Microsoft ja Skype kevadel Saksamaal CeBITi messil
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160918/NEWS/160919795/AR/0/AR-160919795.jpg

Microsoft paneb kinni Skype’i kontori Londonis ning koondab sealt ligi 400 töötajat, kirjutas Financial Times.

„See valmistab pettumuse. Skype on Euroopa üks ikooni staatuses tehnoloogiafirmasid ja tõeline „ükssarvik“ (firma, mille väärtus on üle miljardi dollari – toim.), millel on hämmastav innovatsiooni ja talendi sugupuu,“ ütles lehele Russ Shaw, tööstusgrupi Tech London Advocates asutaja, kes varem oli Skype Emea asepresident. Ta lahkus ametist, kui Skype 2011. aastal 8,5 miljardi dollari eest Microsoftile müüdi.

Firma endised töötajad uudise üle ei imesta – viimasel kolmel aastal on mitmed Skype’i juhtivtöötajad vaikselt välja vahetatud. „Integreerimine on loomulik, kuid sellest, mis Skype varem oli, on alles jäänud vaid kest,“ ütles üks endine töötaja lehele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. September 2016, 08:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing