• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa rikkaim pere müüb Moskvas Hiltoni hotelli

  Hilton Moscow LeningradskayaFoto: travelguide

  Venemaa kõige jõukamale perekonnale Gutserievitele kuuluv firma müüb osa oma hotelliärist, kirjutas RBK.

  Finantsgrupp Safmar, mis kuulub perekond Gutseriev-Šišhanovile, on pannud müüki hotellid Hilton Moscow Leningradskaya (273 numbrituba), Holiday Inn Suševski (310 numbrituba) ja Holiday Inn Lesnaja (301 numbrituba). Moskva Hiltoni eest küsib äripere 191 miljonit dollarit, kuid ekspertide hinnangul on selle õiglane turuhind praegu 68,3 miljonit dollarit. Kummagi Holiday Inni õiglane hind aga peaks asjatundjate sõnul jääma 91,7 ja 103,9 miljoni dollari vahele.
  RBK kirjutas, et investorite otsing algas juba augusti lõpus-septembri algul. Mihhail Gutseriev, kommenteerides hotellide müüki oma esindaja vahendusel, ütles, et on valmis „alati ja kõike“ müüma. „Kui pakutav hind vastab meie ootustele, me müüme. Müüme kõike ja alati, välja arvatud kodumaa. Kodumaa – see on püha,“ vastas Gutseriev.
  Safmari grupp kuulub perekond Gutserievile, Forbesi hinnangul Venemaa kõige jõukamale perekonnale, kel vara 9,8 miljardit dollarit. Lisaks Gutserievitele kuulub gruppi nende lähisugulane Mikail Šišhanov, kellele Mihhail Gutseriev on onu. Perekonnale kuulub Moskvas kaheksa hotelli, mille hulgas on kolm Marriotti keti hotelli, hotell Natsional ja võõrastemaja Aminevskaja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Põllumajanduse esindajad kritiseerivad valitsuse kliimaseisukohta
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
OPEC+ otsustas tootmise tõstmist jätkata Nafta hind reageeris langusega
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.