• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Briti välisminister Johnson: Brexitiks pole kaht aastat vaja

  Boris JohnsonFoto: epa

  Suurbritannia välisminister Boris Johnson teatas, et britid teevad Euroopa Liidust lahkumisega ametlikult algust järgmisel aastal ning lahkumisprotsess võib olla oluliselt kiirem, kui ametlikult ette nähtud kaks aastat.

  Mitmed Euroopa Liidu liikmesriigid avaldavad Suurbritanniale üsna tugevat survet, et too lükkaks käima Artikkel 50 ehk alustaks kaheaastase liidust lahkumise perioodiga.
  Johnson lausus Sky Newsile antud intervjuus, et praegu räägivad britid teiste liidu liikmesriikidega läbi ning järgmise aasta alguses peaks laual olema ka Artikkel 50. “Ma tegelikult ei arva, et meil liidust lahkumisega kaht aastat lähebki, ent eks me näe,” lisas Johnson. 
  Minister märkis, et teda häirivad mitmed väljaütlemised, nagu oleksid vaba kaubandus ning migratsioon omavahel seotud ehk liidust lahkumisega kaovad brittide jaoks mõlemad võimalused. “Mis mulle ei meeldi, ongi see, et nähakse automaatset sidet kaubanduse ja migratsiooni vahel,” andis Johnson mõista, et tegu on ühe kesksema teemaga Suurbritannia ja Euroopa Liidu läbirääkimistes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Põllumajanduse esindajad kritiseerivad valitsuse kliimaseisukohta
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
OPEC+ otsustas tootmise tõstmist jätkata Nafta hind reageeris langusega
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.
OPEC ja selle liitlased jõudsid kokkuleppele, et jätkata naftatootmise tõstmist, kuigi turud ootasid vastupidist sammu, vahendab Bloomberg.