• Jaga lugu:

  Simsoni leer sai Savisaare ees punktivõidu

  Keskerakonna uueks volikogu esimeheks sai Kersti Sarapuu.Foto: Postimees/Scanpix

  Täna toimunud Keskerakonna volikogu korralisel esimehe valimisel valiti uueks volikogu esimeheks riigikogu liige Kersti Sarapuu.

  Keskerakonnas Kadri Simsoni, Jüri Ratase ja Mailis Repsi leeri kuuluv Kersti Sarapuu kogus 106 häält, tema vastaskandidaat Peeter Ernits kogus 51 häält, teatas Keskerakond pressiteate vahendusel. Kehtetuid sedeleid oli kolm.
  Volikogu aseesimeesteks valiti riigikogu liikmed Mihhail Korb ja Marika Tuus-Laul. Korbi poolt andis hääle 100 volinikku ning Tuus-Lauli toetas 50 volinikku. Kehtetuid sedeleid oli 6.
  Tänasel volikogu korralisel juhatuse valimisel vahetus juhtkond täies koosseisus. Senine volikogu esimees Kalev Kallo ning aseesimehed Tarmo Tamm ja Siret Kotka uueks perioodiks ametisse ei kandideerinud.
  Vastavalt Keskerakonna põhikirjale kestavad volikogu esimehe ja aseesimeeste volitused kaks aastat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.