• Jaga lugu:

  "Ilma võitluseta ma tagasi ei astu!"

  Peaminister Taavi RõivasFoto: Raul Mee

  Reformierakonna peaminister Taavi Rõivas teatas äsja, et tema ega Reformierakond ei kavatse võitluseta tagasi astuda.

  Pärast tänahommikust Reformierakonna kogunemist teatas peaminister Taavi Rõivas, et ei kavatse Jevgeni Ossinovski ja Margus Tsahkna esitatud tagasiastumisettepanekut vastu võtta.
  „Ilma võitluseta alla ei anna!“ lausus Rõivas hetk tagasi riigikogu Reformierakonna fraktsioonis. Reformierakond seisab tema sõnul parempoolse võimu eest.
  Rõivas teatas, et nad kutsuvad kõiki riigikogu erakondi debateerima teemal, mida valitsus on valesti teinud ja arutlema küsimuse üle, miks peaks tema ja Reformierakond end valitsusest tagandama. Debateerimine peaks algama homme.
  IRLi juhi Margus Tsahkna sõnul oleks Taavi Rõivas võinud tagasi astuda väärikalt. "Kahju, et Taavi Rõivas tagasi ei astunud, see oleks olnud väärikas samm. Valitsus praegu ju enam ei tööta. Kahju, et Reformierakond ei suuda võimust loobuda," kommenteeris Tsahkna Rõivase avaldust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Eestlase asutatud Workland võtab üle Soome konkurendi ärid
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.
Eesti koostöötamiskeskuste ja täisteenusbüroode kett Workland laiendab oma võrgustikku kahe keskuse võrra, võttes üle UMA keskused Tallinnas Maakri tänaval ning Vilniuses GO9 keskuses, teatas ettevõte.