• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Trump on võitnud

  Vabariiklaste kandidaat Donald Trump on võitnud USA presidendivalimised.

  Oma võidukõnes lubas Trump olla kõigi ameeriklaste president ning teha koostööd kõigi riikidega, kes USAga koostööd teha tahavad.
  „See valitsus teenib rahvast,“ rõhutas Trump.
  Trump kordas lubadust panustada suurelt infrastruktuuri investeeringutele, mis tõotab hulga uusi töökohti. „Me ehitame uuesti üles oma riigi, me teeme uueks Ameerika unelma!“ ütles Trump, visandades kaks korda kiiremat majanduskasvu, mis hoiab USA maailma võimsaima majandusruumina. Ameerika huvid peavad olema esikohal.
  Teistele riikidele oli Trumpi sõnum, et konflikti ja vastasseisu asemel tahab ta otsida ühisosa ja partnerlust.
  Associated Press oli esimene, kelle andmeil läksid Trumpile ka Wisconsini osariigi valijameeste hääled. Nii on Trumpil koos 270 valijamehe hääled, mis on võiduks vajalikud.
  Poliitikavaatlejad olid ennustanud küll nappi võitu demokraatide esinumbrile Hillary Clintonile, kuid Trumpil õnnestus võidukas olla reas valimistulemuste jaoks määrava tähtsusega osariikides, sealhulgas Floridas ja Ohios.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsilt lahkuva Didi aktsia reageeris suure tõusuga
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
150 gaasibussi, 10 miljonit palgalisa ja 6 miljonit rattaliiklusse – Tallinna uus eelarve
150 gaasibussi, 10,3 miljonit linna töötajate palkadeks ja 6 miljonit rattaliiklusesse – need asjad on kirjas Tallinna eelarves, mis esimest korda ajaloos ületab ligikaudu 300 000 euroga miljardi euro piiri.
150 gaasibussi, 10,3 miljonit linna töötajate palkadeks ja 6 miljonit rattaliiklusesse – need asjad on kirjas Tallinna eelarves, mis esimest korda ajaloos ületab ligikaudu 300 000 euroga miljardi euro piiri.