Äripäev • 20. november 2016 kell 13:14

Endine linnaametnik läks pankrotti ja sai ärikeelu

Rene Kuulmann  Foto: Delfi/Eesti Ajalehed

Reedel kuulutas Harju maakohus välja Meresuu spaa omaniku ja endise kõrge Tallinna ametniku Rene Kuulmanni pankroti ja määras talle ärikeelu.

Eesti tuntuima jääpurjetaja Mati Kuulmanni poeg Rene Kuulmann on peamiselt isa pärandvara najal tegutsenud ärimees ja nüüd on ta võlgu miljoneid, kirjutab Ärileht. Pankrotiavalduse tegi Rootsi Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaal, kellele Kuulmanni endine firma Egeria Kinnisvara on võlgu enam kui 20 miljonit eurot.

Äripäev kirjutas maikuus põhjalikult Kuulmanni probleemidest artiklis "Kuulmanni pärandvara on haamri all"

Lisaks Rootsi suurpangale on Kuulmann võlgu ka maksu- ja tolliametile üle 1,7 miljoni euro. Kuulmannile kuuluvad kinnisasjad on keelumärkega ehk nendega ta tehinguid teha ei saa, küll aga on tema vara sundmüügis. Juba maikuus hakati müüma Kuulmanni Meresuu spaad. Kuulmann on minevikus juhtinud Tallinna linnavaraametit.

Loe pikemalt Ärilehest.

Hetkel kuum