• Jaga lugu:

  Austria populistid lõid käed Putini parteiga

  Norbert Hofer ja Heinz-Christian StracheFoto: Reuters/Scanpix

  Austria populistlik Vabaduspartei, mille kandidaat jäi presidendivalimistel alla Eesti juurtega Alexander Van der Bellenile, allkirjastas täna Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putini parteiga töödokumendi.

  Austria populistid tahavad olla vahemehed Venemaa vastu kehtestatud sanktsioonide tühistamiseks, vahendas agentuur Bloomberg. Selleks plaanivad nad kasutada oma kontakte Washingtonis ja Moskvas, et maandada lääne ja ida vahel teravnenud pingeid.
  Allkirja käisid andmas Vabaduspartei juht Heinz-Christian Strache ja presidendivalimistel alla jäänud Norbert Hofer, teatas partei. Ühtlasi anti teada, et läinud kuul kohtus Strache New Yorgis Michael Flynniga, kelle USA presidendiks valitud Donald Trump on nimetanud oma julgeolekunõuniku kandidaadiks.
  Strache tahab leevendada sanktsioone, mis tema sõnul on majanduslikule kahjulikud ja kasutud. Moskvas kohtuti Ühtse Venemaa rahvusvaheliste suhete sekretäri Sergei Železnjakiga.
  Vabaduspartei kandidaat sai presidendivalimistel küll lüüa, kuid populaarsuselt on partei riigis esikohal. Parteid toetab kolmandik hääleõiguslikest kodanikest. Partei liikmed on varemgi kutsunud üles sanktsioone Venemaa vastu tühistama ning toetanud Krimmi annekteerimist. Sotsiaalmeedias kiitis Strache Venemaad Aleppo vabastamise eest ISISest.
  „Austria vajab rahvusvahelisi poliitilisi ja ärikontakte negatiivsete ja laastavate sanktsioonide asemel,“ kirjutas Strache Facebookis.
  Presidendivalimiste kampaanias lubas Hofer olla sild Trumpi ja Kremli vahel. Valimised võitnud Alexander Van der Bellen rõhutas, et Austria peamised majandushuvid in Euroopa Liidus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.