Äripäev • 25 detsember 2016

Suri popstaar George Michael

George Michael 2012. aastal Viinis kontserdil  Foto: Reuters/Scanpix

Laulja, ansambli Wham! kunagine solist George Michael suri eile 53aastasena oma kodus Inglismaal, teatas tema pressiesindaja.

"Suure kurbusega kinnitame, et meie armastatud poeg, vend ja sõber George lahkus meie seast rahumeelselt oma kodus jõulude ajal," seisis staari pressiesindaja saadetud teates, kus rohkem teemat ei kommenteerita, vahendas BBC. Politsei teatel käis kiirabi Michaeli kodus eile pärastlõunal ja seal ei paistnud olevat kahtlaseid asjaolusid.

George Michael sündis Põhja-Londonis nimega Georgios Kyriacos Panayiotou ja müüs oma ligi neli kümnendit kestnud karjääri jooksul üle 100 miljoni albumi. Ta alustas lauljana 1980. aastatel ansamblis Wham! ja jätkas hiljem edukalt sooloartistina.

Mõni nädal tagasi ilmus teade, et produtsent ja laulukirjutaja Naughty Boy plaanib koos Michaeliga uut albumit.

2011. aastal jättis Michael ära terve rea oma kontserte, kui ta viidi kopsupõletiku raviks haiglasse. Pärast ravikuuri Viini haiglas ütles ta oma Londoni kodu ees kõneledes, et tema elu rippus juuksekarva otsas. Väidetavalt tegid arstid talle trahheostoomia, et avada laulja hingamisteed. 

Hetkel kuum