Rivo Sarapik • 29 detsember 2016

Valisime "Äripäev Eetris" parima saatejuhi

Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe pälvis parima Äripäev Eetris saatejuhi tiitli.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva veebiraadio esimese suurema tunnustuse pälvib Indrek Mäe.

Saade "Äripäev Eetris" sündis tänavu kevadel ja esimene saade jõudis Äripäeva veebis, Soundcloudis ja iTunesis kuulajateni 27. aprillil.

Selle ajaga on toimetus eetrisse lasknud nii kasulikke nippe kui raginat. Kui esimest esindavad näiteks juhid (kuula näiteks, miks oleks keeruline olla Erkki Raasukese ülemus) ja isikliku rikkuse kasvatajad (kuidas teenida kuus 25 000 eurot, lillegi liigutamata), siis raginat saab reedeti nädalat kokku võtvast kommentaarisaatest või ka episoodist, mis kandis pealkirja „Investeering, mille asemel sobib keretäis".

Saadete tegemistesse panustab küll kogu toimetus, kuid tegijatest kerkib esile just senise raadiotöö kogemuseta, kuid julge pealehakkaja Indrek, kes oma kiire arenguga ka parima tiitli pälvis. Näiteks saab Indreku viimastest tegemistest kuulata sarja ühisrahastuse võlust ja valust, kus erinevate platvormide – näiteks Crowdestate, Estateguru, Investly jne - esindajatega tehtud intervjuud selgitavad nende võimalusi, ohte ning plaane.

"Äripäev Eetris" on Äripäeva veebiraadio, mis alustas tänavu aprillis. iTunesi andmeil on tegemist Eesti parima veebiraadioga nii äri- kui üldarvestuses. Saateid on kuulatud üle 50 riigist ning auditoorium on keskmiselt 40 000 kuni 60 000 kuulajat kuus.

Hetkel kuum