• Jaga lugu:

  Trump ei pea uusi Venemaa sanktsioone vajalikuks

  Donald TrumpFoto: Scanpix/Reuters

  USA presidendiks valitud Donald Trump ütles, et USA peaks pigem edasi liikuma kui hakkama Venemaad presidendivalimiste kampaaniasse sekkumise eest karistama.

  USA luureagentuurid on jõudnud järeldusele, et USA Demokraatide partei vastu korraldatud küberrünnakute ja sel teel hangitud informatsiooni lekitamise taga, mis võis mõjutada presidendivalimiste tulemust, oli Venemaa valitsuse tellimus.
  Venemaa on need süüdistused tagasi lükanud ning Donald Trump on öelnud, et soovib suhteid Venemaaga parandada.
  „Arvan, et peame eluga edasi minema,“ ütles Trump eile, kui temalt küsiti ametist lahkuva presidendi Barack Obama plaanide kohta Venemaad häkkimise eest karistada. „Arvan, et arvutid on meie elu palju keerulisemaks teinud. Kogu arvutite ajajärk on tekitanud selle, et keegi ei tea enam, mis tegelikult toimub,“ vahendas agentuur Bloomberg.
  President Obama lubas Venemaale häkkimise eest vastulöögi anda. Kolmapäeval Lätis visiidil viibinud USA senaator Lindsey Graham ütles, et Venemaal ja president Vladimir Putinil on häkkimise eest oodata uusi sanktsioone, vahendasid agentuurid Reuters ja AP.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.